Beheerster

Onze Beheerder:

De Engelse Angela woont met haar echtgenoot in Colmenar, een dorpje in de buurt van La Mara. Zij begeleidt u bij aankomst naar het huis en kan u van alles vertellen over de omgeving. Zij is tevens uw contactpersoon tijdens uw verblijf op La Mara. Indien gewenst kunt u met haar afspreken voor extra schoonmaak bij een verblijf van meerdere weken of om de was te doen.

Angela:
“Mijn man en ik zijn eind jaren 90 in deze prachtige omgeving komen wonen en genieten hier nog steeds met volle teugen. Onze kinderen zijn hier geboren en zijn opgegroeid met de Spaanse manier van leven en de taal. Inmiddels beheren wij een aantal prachtige huizen hier in dit schitterende deel van Andalusië.

Wij hebben een druk bestaan maar het is zeker de moeite waard. Soms proberen we zelf ook even de tijd te nemen om te genieten van het goede leven hier. De zon, de fantastische regionale keuken en de wijn. Onze uitgebreide kennis van de omgeving kunnen we, indien gewenst delen met de gasten zodat ze verzekerd zijn van een heerlijke vakantie”